Uşakta hareket halindeki araçtan atlayan asker

Uşakta hareket halindeki araçtan atlayan asker -Olay sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden jandarma er Bildik, memleketi Adıyamanda toprağa verildi


ADIYAMAN (A.A) - Uşakta, devriye görevine giderken hareket halindeki minibüsten atlayarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden jandarma er İmam Bildik, memleketi Adıyamanda toprağa verildi.
     Er Bildikin İzmir Adli Tıp Kurumundan alınan cenazesi, memleketi Adıyamana getirilerek, ailesinin oturduğu Karapınar Mahallesindeki eve götürüldü.
     Jandarma Er Bildikin ailesi ve yakınları, cenazenin getirilişi sırasında sinir krizi geçirdi. 112 Acil Servis ekipleri, sık sık rahatsızlananlara müdahale etti.
     Cenaze daha sonra uzun bir araç kuyruğuyla götürüldüğü Zeynel Abidin Mezarlığında toprağa verildi.
     Uşak Jandarma Komutanlığında askerliğini yapan ve 9 Ekimde devriye görevi için sorumlu astsubay ve 4 erle birliğinden askeri minibüsle ayrıldıktan sonra cep telefonuyla konuştuğu için komutanıyla tartışıp araçtan atladığı öne sürülen er Bildik, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesinde dün hayatını kaybetmişti.
     Yaklaşık 6 aylık asker olduğu öğrenilen Bildikin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmiş, askeri savcılık intihar iddiasıyla soruşturma başlatmıştı.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Hakan Furkan / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Uşakta hareket halindeki araçtan atlayan asker Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER