Uşakın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl

Uşakın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü -Uşak Valisi Erden: Zafer Haftası ve kurtuluş günlerini hiç kaybolmayan heyecanla kutluyoruz


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türk halkının hiç bir dönemde esaret altına girmediğini belirterek Zafer Haftası ve kurtuluş günlerini hiç kaybolmayan heyecanla kutluyoruz dedi.
     Vali Erden, Uşakın düşman işgalinden kurtuluşun 90. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Anadolunun dört bir yanında destanların yazıldığı Kurtuluş Savaşında, Uşakın da esarete boyun eğmediğini ve 30 Ağustos Başkumandanlık Meydan Muharebesi ve kazanılan zaferin hemen ardından kahraman Türk askerinin Uşaktaki düşman güçlerini bozguna uğratarak işgale son verdiğini belirtti.
     Hafızalara kazınan bu kurtuluş gününün, insanları birbirine ve aziz vatanlarına daha bağlı kıldığını ifade eden Erden, şunları kaydetti:
     Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarıyla isimsiz binlerce kahramanın destanı olan bu şanlı mücadele sonunda bizlere emanet edilen bu kutsal değerlere Türk Milleti bugün yine canı pahasına sahip çıkmaya devam etmektedir.
     Zafer Haftası ve kurtuluş günlerimizde hiç kaybolmayan heyecanımızla siz değerli hemşehrilerimin kurtuluş gününü kutluyor, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk-ü, milli mücadele şehitlerini ve gazilerimizi, rahmet minnet ve saygıyla yad ediyorum.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Uşakın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER