Urlada teröre lanet mitingi

Urlada teröre lanet mitingi -MHP Grup Başkanvekili Vural: -Eğer hayatını yaşamak istiyorsan bırak git o zaman valiliği


İZMİR (A.A) - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Afyonkarahisardaki patlama sonrası Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özelin, Vali İrfan Balkanlıoğlunu makamında ziyaretinde yaşananlara ilişkin, Eğer hayatını yaşamak istiyorsan, bırak git o zaman valiliği dedi.
     MHP Urla İlçe Teşkilatı tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi.
     Urla 12 Eylül Stadyumu önünden başlayan yürüyüş ve ardından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge katılan Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye için hayal olan birçok şeyin gerçek olduğunu ifade ederek, Ülkede acıları yoğunlukla yaşıyoruz. Özellikle artan terör saldırıları, şehitlerimiz, bayrağımıza yapılan saygısızlıklardan büyük üzüntü duyuyoruz diye konuştu.
     Vural, bu süreçte büyük aymazlıkların yaşandığını, bunlardan birinin de Afyonkarahisardaki cephaneliğin patlamasının ardından kente giden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özelin valiliği ziyaretinde yaşandığını dile getirerek, Genelkurmay Başkanı Afyona gidiyor, hediye alıyor; Vali hayat devam ediyor diyor. Eğer hayatını yaşamak istiyorsan bırak git o zaman valiliği. O bakımdan bir vurdumduymaz devlet anlayışı, millete tepeden bakan bir yönetim anlayışı, kamu otoritesinin giderek zayıfladığı bir yönetim anlayışı söz konusu diye konuştu.
     Düzenlenen yürüyüş ve mitingde, terör örgütü lanetlendi.
     Mitingin ardından katılımcılar, Türk Kızılayı Urla Şubesince düzenlenen kan bağısı kampanyasına destek verdi.
    
     Muhabir: Göksel Kayseri / Gülcan Kaplan / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Urlada teröre lanet mitingi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER