Ünye Orta Çarşı Arastasında çöp sorunu

Ünye Orta Çarşı Arastasında çöp sorunu -Ünye Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sanioğlu: -Orta Cami önündeki konteynerdeki çöplerin kokusu ve görüntü kirliliği hem esnafı hem de cami cemaatini rahatsız ediyor


ORDU (A.A) - Ünye Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ogün Sanioğlu, Orta Cami önündeki konteynerdeki çöplerin kokusu ve görüntü kirliliği hem esnafı hem de cami cemaatini rahatsız ediyor dedi.
     Ünye Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ogün Sanioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orta Çarşı esnafı ve vatandaşlar tarafından gelen şikayet üzerine konuyla ilgilendiklerini söyledi.
     Orta Cami yanında bulunan çöp konteynerlerinin kaldırılmasını istediklerini belirten Sanioğlu, şunları kaydetti:
     Orta Cami önündeki çöp konteynerinin verdiği kötü koku ve kirlilik, konteynerin hem ibadethanenin önünde olması hem de etrafında yemek hizmeti veren iş yerlerinin önüne gelmesi nedeniyle esnafı rahatsız ediyor. Temizlik imandan gelir diyen bir toplum olarak iman edilen caminin yanında böyle bir kirliliğe göz yumamayız. Esnaf bu konuda imza topladı, şikayetleri belediyeye taşındı. Fakat hala bu soruna ilişkin bir çözüm üretilmedi. Bu konuda yetkililerin duyarlı davranmasını, konteynerlerin başka yere taşınmasını istiyoruz.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Ünye Orta Çarşı Arastasında çöp sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER