Ünyede okul geçit görevlilerine eğitim

Ünyede okul geçit görevlilerine eğitim


ORDU (A.A) - Ünye Emniyet Müdürlüğü ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Okul Geçit Görevlileri Eğitim Projesi kapsamında öğrencilerin yolun karşısına geçişlerine yardımcı olacak öğrenci, öğretmen ve velilere eğitim verildi.
     Atatürk Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleştirilen eğitimde ilçedeki 6 okuldan gelen 1 veli, 10 öğretmen ve 37 öğrenci trafik kuralları ve ilk yardım konusunda bilgilendirildi.
     Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafik kurallarını uygulayan ve kuralları bilen bilinçli bir toplum oluşturmak, güvenli bir trafik ortamı oluşmasını sağlamak amacıyla uygulamanın yapıldığını söyledi.
     Okul giriş ve çıkışlarının çok kalabalık olduğunu belirten Erdem, Bu giriş ve çıkışların daha az hatalı ve güvenli bir şekilde olması için Emniyet Müdürlüğümüzün Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğiyle beraber bu çalışmayı düzenledik. Ünyede okulların giriş ve çıkışlarında uygulanacak bu proje, bize ve emniyet birimlerine çok yardımcı olacak. Bu çalışmayı diğer okullarda da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz dedi.
     Programa Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Okul Müdürü Hüsamettin Aydemir, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli polisler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
     Okul geçit görevlilerine, okul dışında da uygulamalı eğitim verildi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünyede okul geçit görevlilerine eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER