Üniversiteler Tekvando Dünya Şampiyonu Sarı:

Üniversiteler Tekvando Dünya Şampiyonu Sarı: -Hedefimiz 3 kardeş birden farklı kilolarda dünya şampiyonu olmak


KONYA (A.A) - Güney Korenin Pocheon kentinde düzenlenen Üniversiteler Tekvando Dünya Şampiyonasında 80 kiloda birinci olan Yunus Sarı, hedeflerinin 3 kardeş birlikte farklı kilolarda dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi.
     Kardeşi Talha Sarı ile birlikte katıldığı şampiyonada yaptığı 5 maçı da kazandığını ifade eden Sarı, şeytanın bacağını kırarak altın madalya kazandığını belirtti.
     Türkiyede tekvando yapan çok sayıda 3 kardeş sporcu bulunduğunu ancak milli sporcu olup,başarıları birlikte yakalayan bir üçlünün olmadığını anlatan Sarı, Ali ağabeyim ve Talha kardeşimle birlikte milli takımda aktif olarak yer almaktayız. Hedefimiz 3 kardeş birden farklı kilolarda dünya şampiyonu. Türkiyeye en fazla milli sporcu veren Beyşehirdeki salonumuzdan bu başarının çıkacağına ben şahsen inanıyorum dedi.
     Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu Antrenörü Nafiz Çakır da milli takımın değişmez ve vazgeçilmez isimleri arasına giren 3 kardeşlerden Yunus Sarıyı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.
     Ali, Yunus ve Talha Sarı kardeşlerin disiplinli çalışmalarının meyvelerini almaya başladığını ifade eden Çakır, sporculardan olimpiyat şampiyonluğu beklediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar / Mümin Altaş
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Üniversiteler Tekvando Dünya Şampiyonu Sarı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER