Üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunu

Üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunu -Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin yaşadığı ulaşım sorununu çözmek için durakları ziyaret etti


VAN (A.A) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin yaşadığı ulaşım sorununu çözmek için durakları ziyaret etti.
     YYÜ öğrencilerinin ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntının kendisine iletilmesi üzerine harekete geçen Rektör Battal, sabah saatlerinde 2 Nolu Minibüs Kooperatifi Başkanı Kemal Çakır ve şoförlerle bir araya geldi.
     Sorunun giderilmesi yönünde Çakır ve şoförlerle görüş alışverişinde bulunan Battal, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin ulaşım konusunda yaşadığı sorunun ortadan kaldırılması ve alınması gereken önlemlerle ilgili belediye ve kooperatif başkanlarıyla zaman zaman bir araya geldiklerini söyledi.
     Sorunun çözümü için ileri ki süreçte hatlara yeni araçlar alınacağını belirten Battal, araçlarda ayrıca AKBİL ve kamera sistemlerinin kullanılacağını ifade etti.
     Yeni araçlar alınıncaya kadar öğrencilerin hiçbir sorun yaşamadan ve duraklarda bekletilmeden ulaşımlarını sağlamak istediklerine değinen Battal, şoför ve muavinlerden de öğrencilere daha kibar, daha düzgün ve daha insani davranmalarını istedi.
     Battal, öğrencilerin yolculuk esnasında bazı sıkıntılar yaşadığını ve kendilerine sürekli şikayette bulunduğunu bildirerek, Bu sorunları hem yazılı hem de telefonlarla başkanlarımıza bildiriyoruz. Bunun yanında sorunun çözümü için sürekli yakalarına yapışıyoruz. Ne zaman sorun çözülecek ve standartlara uygun hizmet verilecekse o zaman da biz kendilerine teşekkür yazısını göndereceğiz. Ancak şu anda ne öğrencilerimiz ne de bizler memnunuz dedi.
     2 Nolu Kooperatif Başkanı Çakır da sorunun giderilmesi için belediye ile yazışmaların hızlandırıldığını ve son aşamaya gelindiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin - Emre Ilıkan
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER