Üniversite öğrencilerinden giyim ve kırtasiye yardımı

Üniversite öğrencilerinden giyim ve kırtasiye yardımı


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.
     Alaplı MYO öğretim görevlisi Ömer Dereli, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarda nelere ihtiyaç olduğunu tespit ederek yardımda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.
     Bankacılık bölümünden 7 öğrencinin Rehabilitasyon Merkezinde çalışma yaparak ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ifade eden Dereli, şöyle konuştu:
     Bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği yaparak tüm okullarımızda ne gibi çalışmalar ve yardımlar yapabiliriz diyerek görüş alış verişinde bulunduk. Bankacılık Bölümü 2. sınıf öğrencilerimizle rehabilitasyon merkezine gelerek burada bulunan engelli öğrencilerimize kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunduk. Projede çalışan bu öğrencilerimiz gayet başarılı oldular. Öğrencilerime ve Rehabilitasyon merkezi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerinden giyim ve kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER