Üniversite öğrencileri projelerini sergiledi

Üniversite öğrencileri projelerini sergiledi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Anadolu Üniversitesi (AÜ) işbirliğiyle düzenlenen Proje Fuarı 2012 etkinliğinde öğrenciler projelerini sergiledi.
     Organize Sanayi Bölgesi İş ve Ticaret Merkezi Çok Amaçlı Çadır Platformdaki etkinlikte konuşan ESO Başkanı Savaş Özaydemir, Türkiyenin dünyada sanayi alanında önemli bir yere geldiğini söyledi.
     Üniversite-sanayi işbirliğinin önemine değinen Özaydemir, Türkiyenin kendi teknolojisini kendisi üretmesi gerekir. Sanayimizin geleceği kendimizi geliştirecek ileri teknolojiye bağlıdır. O bakımdan bu tür işbirliklerini önemsiyoruz. Hayal ettiğim bir günü yaşıyorum. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini ümit ediyorum dedi.
     AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın da üniversite olarak her alanda önemli başarı gösterdiklerini belirterek, Bugünkü tablo bunun açık örneğidir. Artık Anadolu Üniversitesi sırça köşkünde değil, hayatın her alanındadır. Üniversite olarak teknolojiye ve insan gücüne daha fazla yatırım yapıyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından katılımcılar, AÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencilerinin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.
     (SİN-MRS)
<< Önceki Haber Üniversite öğrencileri projelerini sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER