Ulusal Bilim Olimpiyatları

Ulusal Bilim Olimpiyatları -TÜBİTAKın düzenlediği 20. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında Denizliden 6 öğrenci madalya kazandı -Farklı dallarda dereceye giren 6 öğrenciye çeşitli ödüller verildi


DENİZLİ (A.A) - TÜBİTAKın düzenlediği 20. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında Denizliden 6 öğrenci madalya kazandı.
     Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, olimpiyatta madalya kazanan öğrencilerle birlikte Denizli İş Adamları Derneği Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi.
     TÜBİTAKın düzenlediği 20. Ulusal Bilim Olimpiyatlarda, kimya dalında Hüseyin Sakıp Karakılıç ve biyoloji dalında Serranur Çetinin gümüş madalya, kimya dalında Halil İbrahim Yanıkın, matematik dalında İbrahim Uygunun, ilkokul matematik dalında Feyzanur Duman ve Saim Elmaın bronz madalya kazandıklarını bildiren Yalçın, geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, öğrencilerinin başarısı ile gurur duyduklarını dile getirdi.
     Madalya alan öğrencilerden Serranur Çetin ise çok çalışarak çalışmalarının karşılığı aldıklarını belirterek, Hedefimiz geleceğin bilim insanları olmak. Bu doğrultuda şimdiden çok çalışmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Bize destek veren öğretmenlerimize ve ailemize teşekkür ediyoruz. Bu başarıda onların emeği çok büyük dedi.
     Konuşmaların ardından okul müdürleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Ulusal Bilim Olimpiyatları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER