Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıldönümü

Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıldönümü


ARTVİN (A.A) - Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün hayatını kaybedişinin 74. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Özel, mesajında, Büyük Önder Atatürkün, bağımsızlık karakteri, vatanına ve milletine olan sevgisi, uygarlık hedefleri, milletini muassır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma ülküsü, saygın devlet adamlığı vasfı ve dahi kişiliği ile tüm dünya milletlerinin hayranlığını kazandığını belirtti.
     Özel, mesajında şunları kaydetti:
     Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tüccar, milletin emek ve üretiminin kıymetlendirilmesi için eline ve zekâsına güvenilen ve bu güvene layık olduğunu göstermesi gereken kişidir sözüyle bizlerin vasfını, Ekonomik kalkınma, Türkiyenin hür, bağımsız daima kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin bel kemiğidir sözüyle mali kalkınmanın önemini, Yeni Türkiye devleti bir ekonomi devleti olacaktır sözü ile de devletimizin ekonomiye bakışını vurgulamış, bizlere yol göstermiştir. Türk iş dünyasının bir parçası olarak bizler de ekonomik ve sosyal kalkınmışlığımızı her geçen gün artırmak için daha çok çalışarak, ülkemizi müreffeh bir geleceğe taşımak için onun gösterdiği yolda ilerliyoruz. Ulu Önder Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yılında, onun gösterdiği hedeflere ulaşma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER