Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: -Biz Ankarada muhalefet, iktidar farkı gözetmeksizin, EXPO konu olduğunda her tür düzenlemede birlikte hareket ediyoruz


İZMİR (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Biz Ankarada muhalefet, iktidar farkı gözetmeksizin, EXPO konu olduğunda her tür düzenlemede birlikte hareket ediyoruz dedi.
     Posta Gazetesi Ege ekinin 10. yıl dönümü dolayısıyla Levent Marinada düzenlenen geceye katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, İzmirin EXPO adaylığına dikkati çekti.
     EXPO hedefinin yakalanmasında İzmir medyasına büyük görev düştüğünü dile getiren Bakan Yıldırım, Önümüzdeki 1,5 yıllık süreyi en iyi şekilde kullanarak bu önemli organizasyonu İzmire kazandırmanın gayreti içinde olacağız. Biz Ankarada muhalefet, iktidar farkı gözetmeksizin, EXPO konu olduğunda her tür düzenlemede birlikte hareket ediyoruz. Hepimizin amacı İzmirin bu sefer EXPO ipini göğüslemesi, başarılı olmasıdır diye konuştu.
     Geceye, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Vekili Ardahan Totuk, AK Parti milletvekilleri Ali Aşlık ve Aydın Şengül, CHP milletvekilleri Alaaddin Yüksel ve Mehmet Ali Susam ile çok sayıda davetli katıldı.
     (TLA-SEY-TAR)
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER