Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Bin 650 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesinin ihalesini haziranda yapıyoruz


İZMİR (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmirin en büyük hastanesi olacak bin 650 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesinin ihalesini haziran ayı içinde yapacaklarını söyledi.
     Yıldırım, AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatının ek binasını hizmete açtı.
     Sevgi Yolu üzerindeki teşkilat binasının balkonundan halka seslenen Yıldırım, Bayraklının 12 Haziran seçimlerinde İzmirde AK Partinin bayrağını zirveye diken ilk ilçe olduğunu belirterek, yeni ilçe olmasına ve birçok sorunu bulunmasına rağmen Bayraklının geleceğe yönelik heyecanının dorukta olduğunu gördüğünü ifade etti.
     İzmirin ihtiyaçlarının olduğunu ancak Bayraklının ihtiyaçlarının daha acil durumda bulunduğunu dile getiren Yıldırım, Seçimler öncesinde Bayraklıya öncelik vereceğiz. İlk olarak, İzmirin en büyük hastanesini, şehir hastanesini Bayraklıya yapacağız dedik. İşte o gün geldi. Bin 650 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesinin ihalesini haziranda yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
     İzmirin sağlık temasıyla 2020 EXPOya hazırlandığını hatırlatan Yıldırım, şunları söyledi:
     Türkiye, sağlıkta dünyaya örnek bir dönüşüm sağladı. İnsanlar kolay unutuyor. İlaç almak için doktorlara yalvardığımız, sabaha kadar sıra beklediğimiz, eczane eczane dolaştığımız günleri çabuk unuttuk. Bugün iddiayla söylüyorum sadece Avrupanın değil dünyanın en kapsamlı sağlık hizmetini veren, sağlıkta reformu, dönüşümü gerçekleştiren ülkenin adı Türkiyedir.
     (TLA-HLL-TAR)
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER