Ulaş Halk Eğitimi Merkezinden ücretsiz SBS

Ulaş Halk Eğitimi Merkezinden ücretsiz SBS kursu


SİVAS (A.A) - Ulaşta, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 76 öğrenciye ücretsiz SBS kursu veriliyor.
     Proje kapsamında Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, belediyeler ve okulların işbirliğiyle ilçe merkezi, belde ve köylerde 76 öğrenciye SBS sınavı için Cumhuriyet YİBOda ücretsiz kurs verilmeye başlandı.
     Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, kursu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere eğitimin önemini anlatan ve SBS öncesi çok çalışmalarını tavsiye eden Altınkaynak, Fen Lisesini kazanan öğrencilere bilgisayar hediye edeceğini söyledi.
     Altınkaynak, kurs veren öğretmenlerin fedakarlık yaparak ücret almadan ders verdiklerini belirterek, aynı fedakarlığı öğrencilerin yapmasını ve çok çalışmalarını istedi.
     Ulaş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Hökkeş de ücretsiz verilen kursların mayıs ayına kadar devam edeceğini bildirdi. Öğrencilere hafta sonları Cumhuriyet YİBOda kurs verildiğini, belde ve köylerde eğitim gören öğrencilerin Yenikarahisar ve Baharözü belde belediye araçları ile ücretsiz kursa getirildiğini anlatan Hökkeş, YİBOda öğlen yemeği de verildiğini anlattı.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Ulaş Halk Eğitimi Merkezinden ücretsiz SBS Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER