Ulaştan kısa kısa

Ulaştan kısa kısa -Ulaş Kaymakamı Altınkaynak, Jandarma Üstçavuş Yarıcıya başarı belgesi verdi


SİVAS (A.A) - Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, Ulaş İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Üstçavuş Yaşar Yarıcıya başarı belgesi verdi.
     Kaymakam Altınkaynak, makamında kabul ettiği Yarıcı ile bir süre sohbet etti. Yarıcıya başarı belgesi veren Altınkaynak, Yarıcının verilen görevleri üstün sorumluluk duygusu içerisinde yerine getirdiğini söyledi.
     Altınkaynak, Yarıcıya, bölgede yürütülen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde son bir yıl içerisinde 50 suçlunun yakalanmasında göstermiş olduğu başarı, askerlik görevini yerine getirirken vatandaşlara nezaketi, kendisini sevdirmesi ve Jandarma Teşkilatında temsil kabiliyetindeki üstün meziyetleri dolayısıyla başarı belgesinin verildiğini belirtti.
    
     -İlçe Milli Eğitim Müdürü Kancadan yarıyıl tatili mesajı-
    
     Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı. Eğitimin temel hedefinin sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, sorgulayan, yorumlayan ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden Kanca, öğretmenlerin dünyanın en kutsal mesleğini yaptığını vurguladı.
     Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan çocukların öğretmenlerin ellerinde şekillendiğini belirten Kanca, eğitimde ilçeyi bulunduğu konumdan daha yukarılara taşıyacaklarını bildirerek, Bu düşünce ve inançla, öğretmenlerin ve sevgili öğrencilerin yarıyıl tatilini sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER