UİBde görev değişimi

UİBde görev değişimi -Birliğin koordinatör başkanlığına Orhan Gençoğlu getirildi


BURSA (A.A) - Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Koordinatör Başkanlığına Orhan Gençoğlu getirildi.
     UİBden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2010 yılının haziran ayından bu yana UİB Koordinatör Başkanlığı görevini yürüten Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, görevini Koordinatör Başkan Yardımcısı ve Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğluna devretti.
     Şankaya, yeni dönemde Koordinatör Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürecek.
     Gençoğlu, devir teslim töreninin ardından yaptığı konuşmada, başkanlık döneminde her zaman olduğu gibi yine ihracatçının ve üreticinin yanında olacaklarını belirterek, ihracatçıların yaşadığı her türlü sorunu çözüm için en yetkili mercilere ulaştıracaklarını bildirdi.
     Gençoğlu, ihracatçıların dünya piyasalarındaki rekabet gücünü koruyabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayarak, ihracatçılara yeni pazarlar kazandıracak ticaret ve alım heyetleriyle uluslararası fuarlara katılımın yanında, ihracatçıların ufkunu açacak eğitim programları organizasyonları düzenlemeyi sürdüreceklerini belirtti.
     Orhan Gençoğlu, daha sonra Şankayaya başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Şenol Şankaya da Gençoğluna yeni görevinde başarı diledi.
    
     Muhabir : Umut Özgan / Haluk Yüksel
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber UİBde görev değişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER