Uğur Mumcunun öldürülmesinin 20nci yıl dönümü

Uğur Mumcunun öldürülmesinin 20nci yıl dönümü -CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Karakuzu: Şimdi, Uğur Mumcu kadar cesur, Hrant Dink kadar korkusuz olma zamanıdır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, Şimdi, Uğur Mumcu kadar cesur, Hrant Dink kadar korkusuz olma zamanıdır dedi.
     Karakuzu, Gazeteci Yazar Uğur Mumcunun öldürülmesinin 20nci yıl dönümü dolayısıyla Merkez PTT binası önünde yaptığı basın açıklamasında, gerçeklerin örtülmesine ve sümen altı edilmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.
     Halkın vicdanında çoktan mahkum olmuş kişi ve zihniyetlerin daha fazla korunmamasını istediklerini belirten Karakuzu, şöyle konuştu:
     Vicdanları kanatan bu davaların siyasi ve bürokratik sorumlularının ceza almasını bu kez engellemeyin. Uğur Mumcuyu ve Hrant Dinki uğurlayan yüz binler, oynanan tüm oyunların tutmayacağına, özgür ve demokratik bir ülkede bir arada yaşamaya devam edeceklerine yürekten inanıyor. Şimdi, Uğur Mumcu kadar cesur, Hrant Dink kadar korkusuz olma zamanıdır. Şimdi, canımız pahasına olsa da halkların kardeşliğini haykırma zamanıdır.
     Basın açıklamasına, CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Uğur Mumcunun öldürülmesinin 20nci yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER