UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçına doğru -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: Rakibimizle her konuda mücadele eden ve sonuca gitmeyi düşünen takım olacağız -Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Baup: Eskişehirsporu ci


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Olimpik Marsilya karşısında mücadele eden ve sonuca gitmeyi düşünen takım olacaklarını söyledi.
     Yanal, Eskişehir Atatürk Stadında düzenlediği basın toplantısında, yarın, Avrupanın önemli takımlarından biriyle karşılaşacaklarını belirterek, bunun kendileri için tarihi bir gün olacağını kaydetti.
     Rakibin gücünü ve deneyimini bildiklerini anlatan Yanal, şöyle konuştu:
     Biz de kaliteli ve deneyimli oyunculara sahibiz. Rakibimizle her konuda mücadele etmeyi ve onlar kadar sonuca gitmeyi düşünen takım olacağız. Onların gücüne saygı duyuyoruz. Şu bir gerçek; futbol son düdük çalınınca sonuçlanıyor. İkinci maçın sonuna kadar bu şansımızı kovalayacağız. Takımımızda eksik yok. Bütün oyuncularımız hazır. Kentin havasıyla birlikte sonuç almaya çalışacağız. Bu iki etaplı bir maç. Birinci evresini yarın oynayacağız. Avantajlı duruma gelmek için sahaya çıkacağız. Bu bizim için tarihi bir fırsat. Yarın da bu fırsatın ilk ayağını kazanmak için sahaya çıkacağız.
    
     -Zor maç olacak-
    
     Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Elie Baup ise sezona Avrupa kupası maçıyla başlayacaklarını ifade ederek, güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını bildirdi.
     Eskişehirspor maçında takım oyuncularının hazır olduğunu belirten Baup, Çok kaliteli ve deneyimli bir takıma karşı oynayacağız. Eskişehirsporun kalitesini Saint Johstone maçında gördük. Eskişehirsporu ciddiye alıyoruz ve zor bir maç olacağını düşünüyorum dedi.
     Toplantının ardından Fransız ekibi Atatürk Stadında antrenman yaptı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER