UEDAŞ Yıldırım İşletme Müdürlüğü binası belediyece

UEDAŞ Yıldırım İşletme Müdürlüğü binası belediyece mühürlendi -Ruhsatsız olduğu tespit edilen bina Yıldırım Belediyesi ekiplerince mühürlenerek, işlemlere kapatıldı -UEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Köybaşı: -Kiracıyız orada. Binanın ya


BURSA (A.A) - Ruhsatsız olduğu tespit edilen Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Bursa merkez Yıldırım İşletme Müdürlüğü binası mühürlenerek, işlemlere kapatıldı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, merkez Yıldırım Belediyesince, ruhsatsız olduğu tespit edilen iki katlı bina, görevliler tarafından mühürlendi. Müdürlük çalışanları bunun üzerine bina dışında beklerken, fatura ve benzeri işlemler için binaya gelen vatandaşlar, geri dönmek zorunda kaldı.
     İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, işlem yapmak için beklerken, saat 11.00 gibi yetkililerin gelerek binayı kapattığını belirterek, Üstteki bina kaçakmış. Ondan dolayı kapattılar. Şu an içeride kimse yok. Açılacak diye bekliyorum ama ne zaman açılacak bilmiyorum diye konuştu.
     UEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Erdem Köybaşı sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını dile getirerek, Kiralık bir bina orası. Kiracıyız orada. Binanın yapım aşamasında mal sahibi ile belediye arasında yaşanan bir sorundan kaynaklandı. Bizlik bir durum yok. Zaten kendi binamızı yapıyoruz. Zaten belediye yetkililerinden binayı boşaltmak için süre aldık. Vatandaşı mağdur etmeden en kısa sürede başka bir yere taşınacağız diye konuştu.
    
     Muhabir : Halil İbrahim Başer
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber UEDAŞ Yıldırım İşletme Müdürlüğü binası belediyece Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER