Ücretsiz deniz ve doğa gençlik kampları

Ücretsiz deniz ve doğa gençlik kampları başladı


KONYA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ücretsiz uygulanan deniz ve doğa kampları başladı.
     Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla her yıl deniz ve doğa kamplarının düzenlendiğini bildirdi.
     Her yıl 13-22 yaş grubu arası gençlere yönelik ücretsiz deniz ve doğa gençlik kampları düzenlendiğinin vurgulandığı açıklamada, şunlara yer verildi:
     Bu yıl Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında İzmir-Çeşme, Antalya-Duacı, Aydın-Kuşadası, Kastamonu-Kadıdağı, Trabzon-Düzköy, Bolu-Aladağ ve Antalya-Akseki kamp merkezlerinde gerçekleştirilmesi planlanan deniz ve doğa kamplarına ilimizden toplam 209 gencimiz katılım sağlayacaktır. 28 Haziran Perşembe günü Kastamonu, İzmir, Trabzon ve Antalyaya ilimizden 44 genci uğurlayacağız.
     Açıklamada, söz konusu kamplar için Konyanın toplanma merkezi olarak tespit edildiği, Antalya, Isparta, Burdur ve Karamandan katılacak gençlerin kamp yerlerine ulaşımlarının Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirileceği belirtildi.
    
     Muhabir : Mümin Altaş
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Ücretsiz deniz ve doğa gençlik kampları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER