Tütüncü, avukatları ziyaret etti

Tütüncü, avukatları ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kural Hukukçular Birliği Derneğini (KURALDER) ziyaret etti.
     Tütüncü, Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesindeki dernek binasında, KURALDER Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Taşkın ile konferans salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, satranç odası, kütüphane, çalışma ofisleri, kafeterya ile dinlenme alanlarını inceledi.
     Ardından yemekte dernek üyeleriyle biraraya gelen Tütüncü, kendisinin de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olduğunu ve bir süre avukatlık yaptığını hatırlattı.
     Tütüncü, KURALDERin, dernek binasındaki hizmetleri ve kültürel, sosyal etkinlikleriyle adliye personeli ile hukukçular arasında mesleki dayanışmayı, paylaşmayı güçlendirmeye yönelik önemli bir görev üstlendiğini söyledi.
     Taşkın da 2006da kurulan derneğe, adliye personeli, hukukçular ile hukuk fakültelerinden mezun olanların üye olabildiklerini kaydetti.
     Antalyada hukukçular tarafından kurulan ikinci dernek olduklarına işaret eden Taşkın, Gerek meslektaşlarımıza gerekse adliye personeline ve kamuoyuna karşı, hukukçuluk kimliğinin manevi sorumluluğunu ifa etme amacıyla hareket eden üyelerimiz, kurulduğu günden itibaren bu kapsamda faydalı çalışmalar yapmaktadırlar dedi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Tütüncü, avukatları ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER