Tutuklu sanık, adliyede intihar girişiminde bulundu

Tutuklu sanık, adliyede intihar girişiminde bulundu -Bursada hakkında açılan davanın duruşmasına getirilen tutuklu sanık, duruşma sonrası bekletildiği nezarethanenin tuvaletinde intihara teşebbüs etti


BURSA (A.A) - Bursada, hırsızlık için girdiği evde bulunan kadının boğazına bıçak dayayıp taciz ettiği iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık, duruşma sonrası bekletildiği nezarethanenin tuvaletinde intihar girişiminde bulundu.
     Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, cinsel istismar suçundan hakkında dava açılan tutuklu sanık H.İ.Şnin (20), yargılanmasına devam edildi. Sanık H.İ.Ş, duruşmada suçsuz olduğunu öne sürdü. Tanık olarak dinlenen sanığın nişanlısı ve babası da, sanığın olay günü evde olduğunu, o yüzden böyle bir olaya karışmasının söz konusu olamayacağını iddia etti.
     Mahkeme heyeti, sanığın tahliye talebini reddederek, duruşmayı erteledi.
     Duruşmadan sonra tutuklu sanık, jandarma ekipleri tarafından adliyenin içinde bulunan nezarethaneye götürüldü. Sanık, tuvaletteki su borularına atletiyle kendisini asmaya çalışarak intihar girişiminde bulundu.
     Tuvaletten sesler geldiğini fark eden jandarma ekipleri, sanığı son anda fark ederek kurtardı. H.İ.Ş, olay yerine çağrılan acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. H.İ.Şnin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
     Sanığın avukatı Fazlı Seyis, müvekkiliyle hastanede görüştüğünü belirterek, Müvekkilim 5 aydır tutukludur. Ortada teşhis tutanağından başka bir şey yoktur. Müvekkilimin parmak izleri, olay yerindeki parmak izleriyle karşılaştırılmamıştır. Ortada elle tutulur bir delil de bulunmamaktadır. Buna rağmen uzun süredir tutuklu olan müvekkilim, tahliyesine karar verilmeyince intihara kalkıştı dedi.
     Merkez Osmangazi ilçesinde 5 ay önce, hırsızlık için girdiği evde bulunan E.Önün (40) boğazına bıçak dayayarak taciz girişiminde bulunduğu ve odada kadının kocasını görünce kaçtığı öne sürülen H.İ.Ş, olaydan sonra yakalanmış ve nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Tutuklu sanık, adliyede intihar girişiminde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER