TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu:

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu: -Türkiyenin her bölgesinin kalkınması ve birbiriyle bütünleşmesi birinci önceliğimiz olacaktır


GAZİANTEP (A.A) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu, Türkiyenin her bölgesinin kalkınması ve birbiriyle bütünleşmesinin birinci öncelikleri olacağını belirtti.
     Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Kadooğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TÜSİADın yapılan 43. Genel Kurul toplantısında Muharrem Yılmazın TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiğini hatırlattı.
     Kendisinin de TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği ve Bölgesel Kalkınma Politikaları ve İş Dünyası Kuruluşları ile İlişkiler Komisyonu Başkanlığına seçildiğini ifade eden Kadooğlu, şunları kaydetti:
     Cizrede başlayan yolculuğumuz bugün TÜSİADa uzanmıştır. Bugüne kadar DOGÜNSİFEDde, Doğu ve Güneydoğu Anadolunun kalkınması için verdiğimiz çabayı, artık Türkiye geneline yaymaya başlayacağız. Türkiyenin her bölgesinin kalkınması ve birbiriyle bütünleşmesi birinci önceliğimiz olacaktır. Yaptığımız tüm çalışmalarda, kalkınmış bir Diyarbakır, kalkınmış bir İzmir demektir. Vanın kaderi Manisadan, Yozgatın kaderi Mardinden bağımsız değildir diye hep benimsediğimiz bir ilke vardı. Bu ilke doğrultusunda, çalışmalarımıza daha çok yoğunlaşıp, daha çok mesai harcayacağız.
     TÜSİAD gibi önemli ve değerli bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kademesinde bulunmanın gurur verici olduğunu dile getiren Kadooğlu, Ancak, bizler bu makamları ülkemize hizmet için kullanabiliyorsak ve Türkiyenin hak ettiği yere gelmesine bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak o zaman gerçek anlamda mutlu olacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER