Türkyılmaz, CHPli Özcanın iddialarına cevap verdi

Türkyılmaz, CHPli Özcanın iddialarına cevap verdi -Adapazarı Orman Bölge Müdürü Türkyılmaz: -İddalarla ilgili yasal süreci başlattım (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkanın mecliste kendisi hakkındaki iddialara ilişkin, İddalarla ilgili yasal süreci başlattım dedi.
     Türkyılmaz, düzenlediği basın açıklamasında, CHPli Özcanın mecliste Orman Genel Müdürlüğü bütçesi görüşmeleri sırasında şahsıyla ilgili iddialara yanıt verdi.
     Özcanın mecliste gündeme getirdiği iddialara ilişkin Türkyılmaz, şöyle konuştu:
     Olay 2005 yılında Düzce Karaçalı köyünde babamızdan 2 kardeşimle bana miras kalan 3 katlı evin yanmasıyla ortaya çıkmıştır. Ev yandıktan sonra bana o zamanın Düzce orman müdürü evimizin yanmasından mütevellit felaketzede müracaat evraklarını getirdi. Evraklar, yanan evimizle alakalı yasal olan yardımdan faydalanmamız için verilmişti. Ben o zaman Aladağ işletme Müdürü olduğum için Bolu medyası bu konuyu kamuoyuna farklı lanse etti. Bende hakkımız olan yardımı çalıştığım kurum zarar görmesin diye almadım. Almadığımı bütün kamuoyu, o zamanki müfettişler bilirler.
     Süreçe ilişkin bilgisi olmayan Sakarya kamuoyunun kendisi hakkında olumsuz kanaat oluşturacak açıklamalarından dolayı Özcanı kınadığını belirten Türkyılmaz, iddialarla ilgili yasal süreci başlattım ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Türkyılmaz, CHPli Özcanın iddialarına cevap verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER