Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı

Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Danıştekin: Ekonomik durumu iyi olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilk etapta 120 aileye gıda kolisi dağıttık


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, ekonomik durumu iyi olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilk etapta 120 aileye gıda kolisi dağıttıklarını bildirdi.
     Danıştekin, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Afyonkarahisarda ihtiyaç sahibi ailelere yardımların süreceğini belirtti.
     Şubeye kayıtlı yaklaşık 220 ekonomik durumu iyi olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda dağıtımına başladıklarını ifade eden Danıştekin, ilk etapta 120 aileye gıda kolisi dağıttıklarını vurguladı.
     Dağıtımlara devam edildiğini bildiren Danıştekin, ihtiyaç sahibi ailelerin yeni müracaatlarının kabul edildiğini, yardımın toplam tutarının 17 bin 887 lira olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER