Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sistemi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sistemi -Kamu Hastaneleri Kurumu Bartın Genel Sekreteri Açıkgöz: -Yeni sistemle sağlık sektörü tamamen performansa dayalı bir kurum haline geldi -Bu sistemle performansı düşen kim olursa ols


BARTIN (A.A) - Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Bartın Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Yeni sistemle sağlık sektörü tamamen performansa dayalı bir kurum haline geldi. Bu sistem ile performansı düşen kim olursa olsun genel sekreter de dahil kendisini kısa zamanda kapı önünde bulabilir dedi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal ve meclis üyeleri Açıkgözü makamında ziyaret etti.
     Kartal, burada yaptığı konuşmada sağlık sisteminde önemli değişimler yaşandığını ve bu değişimlerin ülkedeki sağlık hizmetinin nereden nereye geldiğinin göstergesi olduğunu söyledi.
     Kentte de sağlık alanında önemli bir noktaya gelindiğini ve 400 yataklı hastane yapımının yatırım programına alındığını anlatan Kartal, İnşallah ilimizde sizlerin de tecrübesi ve deneyimiyle daha güzel çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. Bu çalışmalarda bize de düşen bir görev varsa, elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun dedi.
     Açıkgöz de kentte göreve başlamasıyla her sektörden destek mesajları aldığını ve bunun kendisini mutlu ettiğini belirtti.
     Kentte aldıkları bayrağı üst seviyelere taşımak için canla başla gayret edeceklerini aktaran Açıkgöz, şöyle konuştu:
     Biz bu konuda çok heyecanlıyız. Ekibimiz de genç ve dinamik bir ekip. Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreterliği sistemi bizleri çok çalışmaya itiyor. Yeni sistemle sağlık sektörü tamamen performansa dayalı bir kurum haline geldi. Bu sistemle performansı düşen kim olursa olsun genel sekreter de dahil kendisini kısa zamanda kapı önünde bulabilir. Dolayısıyla da her gün, her gece diğer gün neler yapabiliriz, vizyonumuzu nasıl genişletebiliriz diye hem ben, hem de arkadaşlarım düşünüp çözüm üretmekteler. İnşallah hiçbir günümüz diğer günümüze eşit olmayacak. Bakanlığımızın sağlıkta dönüşümdeki temel hedefi budur. Eskiden hastaneye girdiğimizde tanıdık birisini görsek de bize yol yordam gösterse, tedavimize yardımcı olsa diye düşünüyorduk. Bugün artık bunları büyük oranda aştık. Artık hizmet kalitemizi farklı bir noktaya taşıdık. Geçmişte hiç konuşmadığımız, hastanelerde otelcilik hizmetleri müdürlüğünü, tek kişilik odaları konuşuyoruz. Refakatçilerin kişisel ihtiyaçlarını rahat giderebileceği alanları konuşuyoruz. Bakanlığımız çok dinamik bir bakanlık ve bizleri çok heyecanlandırıyor. Sayın bakanımız enerjisini kaybeden hiç kimseyle çalışmak istemiyor. Bu konuda bıçak sırtında olduğumuzun da bilincindeyiz. İnşallah sizlerin de desteği ile Bartındaki sağlığı çok daha ileri noktalara taşıyacağız.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sistemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER