Türkiye İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası -Şampiyonada grup maçları sona ermesiyle finale kalan takımlar belirlendi


MUĞLA (A.A) - Marmariste düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Futbol Şampiyonasının grup maçları sona erdi.
     Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Marmaris Şehir Stadı ve Beldibi futbol sahalarında gerçekleştirilen şampiyonanın üçüncü gününde A ve B gruplarındaki son maçlar yapıldı.
     Beldibi futbol sahalarında oynanan A Grubu maçlarında Kırşehir İşitme Engelli Futbol Takımı, Manavgat İşitme Engelli Futbol Takımını 2-1 yendi. Üsküdar İşitme Engelli Futbol Takımı ile Antakya İşitme Engelli Futbol Takımı ise 0-0 berabere kaldı.
     B Grubunda ise Sefaköy İşitme Engelli Futbol Takımı, Trabzon İşitme Engelli Futbol Takımını 4-1, Diyarbakır İşitme Engelli Futbol Takımı ise Konya İşitme Engelli Futbol Takımını 3-1 mağlup etti.
     Bu sonuçlara göre gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlardan en yüksek puanı kazanan Kırşehir İşitme Engelli Futbol Takımı ile Diyarbakır İşitme Engelli Futbol Takımının üçüncülük, Üsküdar İşitme Engelli Futbol Takımı ile Sefaköy İşitme Engelli Futbol Takımının şampiyonluk maçı oynayacakları belirtildi.
     Finalin yarın Marmaris Şehir Stadında yapılacağı, maçlar sonunda düzenlenecek törenle dereceye girenlere kupa ve madalyalarının verileceği öğrenildi.
     Türkiye İşitme Engelliler Futbol Şampiyonasına, 32 takımın mücadele ettiği Türkiye İşitme Engelliler Liginde gruplarında ilk 2 sırayı alan 8 takım katılmıştı.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkiye İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER