Türkiye ikinciliği kupasını Rektör Coşkuna verdiler

Türkiye ikinciliği kupasını Rektör Coşkuna verdiler


GAZİANTEP (A.A) - TÜBİTAK tarafından düzenlenen Alternatif Enerji Formula Araç Yarışlarında ikinci olan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN)öğrencileri, kupalarını Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkuna verdiler.
     GAÜNden yapılan açıklamada, TÜBİTAK tarafından Formula G-Güneş Arabaları ile Hidromobil-Hidrojen Enerjili kategorilerinde İzmit Körfez Yarış Pistinde düzenlenen Alternatif Enerjili Formula Araç Yarışlarında öğrencilerinin Hidromobil-Hidrojen Enerjili kategorisinde yarıştığı Hidrofıstık adlı araçla Türkiye ikincisi olduğu hatırlatıldı.
     Hidrofıstık akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Erkliğ ve öğrenciler, Türkiye ikinciliği kupasını Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkuna verdi.
     Yarışmalarda elde edilen başarılardan memnuniyetini belirten Coşkun, yarışmalara katılan öğrenci ve akademisyenleri gönülden tebrik etti. Coşkun, Gaziantep Üniversitesinin ulusal ve uluslar arası ölçekte hak ettiği yeri almaya başladığını, yakın gelecekte çok güzel işlere imza atacaklarını ifade ederek, öğrencilerimizin çalışmalarında her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Türkiye ikinciliği kupasını Rektör Coşkuna verdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER