Türkiye Hokey Federasyonunda seçim heyecanı

Türkiye Hokey Federasyonunda seçim heyecanı -Hokey Federasyonu Başkanı Karakan: -Seçime tek liste halinde gideceğiz


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, 19 Ekimdeki genel kurulda seçimin tek listeyle gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Karakan, yaptığı yazılı açıklamada, görevde bulunduğu 3 yıllık süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.
     Delegelerin büyük çoğunluğunun desteğiyle yeniden aday gösterildiğini ifade eden Karakan, açıklamasında şunlara yer verdi:
     19 Ekimde Ankarada genel kurulumuzu yapacağız. Seçime tek liste halinde gideceğiz. Şu anda takımlarımızı ziyaret ediyorum, görüşlerini alarak sorunlarını dinliyorum. Başkan olarak bu benim önemli görevim. Ayrıca, ziyaret ettiğimiz illerde alt yapıları inceleme fırsatı da buluyorum. 3 yıllık başkanlık süremizde birçok alanda önemli çalışmalara imza attık. Çalışmalarımızın kesintiye uğramaması için yeniden aday oldum. Bize inanan, güvenen ve başkanlık görevimin devam etmesi gerektiğini düşünen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
     Karakan, genel kurulda Türk hokey camiası için yeni bir sayfanın açılacağını, 3 yıllık başarının ve yatırımların karşılığını bu dönemde göreceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Türkiye Hokey Federasyonunda seçim heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER