Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan adayı Ertaştan, Afyonkarahisar Şubesine ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan adayı Abdullah Ertaş, 12 Mayısta yapılacak seçimler öncesinde derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlıyı ziyaret etti.
     Ertaş, ziyarette yaptığı konuşmada, daha önce Afyonkarahisarda görev yaptığını Afyonkarahisara yabancı olmadığını söyledi.
     Son 10 yıldır Milli Savunma Bakanlığında çalıştığını ifade eden Ertaş, şöyle konuştu:
     Ankarada oturularak genel başkanlık yapılamaz. Beni 3 ayda bir burada göreceksiniz. Gidemediğin yer senin değildir. Kimseyi ayağıma çağırmam. Bu camia çok kutsal insanların, çok ulvi değerlere sahip, onurlu insanların camiasıdır. Birlik, beraberlik ve karşılıklı sevgi, saygıya dayalı, huzur ortamında çalışmayı sağlamak yöneticilerin görevidir. Ben de bunları yapmak için bu göreve aday oldum. Ekibimizle beraber sizlere en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Bir çok şeyi başaracağımızdan eminim. Bu camiada sorunları benden daha iyi bilen yoktur. Yaptığım çok önemli işler var. Başkan olursam çok daha güzel işler yapacağım.
     Kumartaşlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Dernek olarak üyelerin haklarını korumayı amaçladıkların anlatan Kumartaşlı, şunları kaydetti:
     İyi günde kötü günde onların yanlarında olmayı amaçlıyoruz. Afyonkarahisar şube başkanı olduktan sonra 1980den bu güne kadar ki şehit sayısını bir yıllık çalışmayla çıkardık. Gazilerimiz içinde böyle bir çalışma başlattık. Her yıl geleneksel olarak 5 yıldızlı termal otellerde şehit aileleri, gazi çocuklarına yüzme kursu veriyoruz. Şehit ve gazi çocuklarımıza kıyafet yardımlarında bulunuyoruz.
     (GNG-CN-DA)
<< Önceki Haber Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER