Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Ürkmez: -Bebek katili Öcalan başta olmak üzere örgüt elebaşları derhal idam edilmelidir


YALOVA (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez, Bebek katili Öcalan başta olmak üzere örgüt elebaşları derhal idam edilmelidir dedi.
     Mustafa Ürkmez, yaptığı açıklamada, yaşanan terör olaylarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Ürkmez, Eli kanlı bebek katilleri ve siyasi yandaşlarına gerekenin yapılması için daha ne kadar şehit vermemiz gerekiyor- Artık zaman başsağlığı ve sabır dilemekten ziyade eli kanlı bebek katillerine en sert şekilde cevap verme zamanıdır. Yıllardır dile getirdiğimiz çözüm önerilerine kulak tıkamasınlar dedi.
     Ürkmez, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bebek katili Öcalan başta olmak üzere örgüt elebaşları derhal idam edilmelidir. Terörle Mücadele Kanununda değişiklik yapılarak, terör suçlarına idam cezası getirilmelidir. Terör örgütüne finansman sağlayan örgüt sempatizanı ailelerin mal varlığına el konulmalıdır. Terör örgütünün siyasi uzantıları olan sivil toplum örgütlerine karşı gerekli yaptırımlar ivedilikle yapılmalıdır. Örgütün siyasi söylemlerini söyleyen siyasi uzantılarına gereken cezai yaptırımlar yapılmalıdır. Devletin tüm organları ve siyasi partiler şehit cenazelerinde boy gösterip baş sağlığı dilemek yerine bir birilerini suçlayıp kavgayı bırakarak, taleplerimizi gerçekleştirmek için ciddiyetle gerekeni yapmalıdır.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER