Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya, Edirnede

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya, Edirnede -Edirne, federasyonumuzun vermiş olduğu ve vereceği imkanların en büyüğüne layıktır ve bunu da alacaktır


EDİRNE (A.A) - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, güreşin başkenti konumundaki Edirnenin, Türkiye Güreş Federasyonunun sağladığı imkanların en büyüğüne layık olduğunu belirtti.
     Yerlikaya, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçeyi ziyaretinde yaptığı konuşmada, ekim ayında gerçekleştirilen Türkiye Güreş Federasyonu başkanlık seçiminde Trakya Birlikin hem seçim öncesi hem de seçim sonrası ekibine gösterdiği teveccühe teşekkür ettiğini söyledi.
     Edirnenin kendisi için önemli bir kent olduğunu ve federasyon başkanı sıfatıyla ilk il ziyaretini Edirneye gerçekleştirdiğini ifade eden Yerlikaya, Edirne güreşin ve güreşçinin yatağı. Trakya Birlikte güreşçiye sahip çıkan güreşçilerin ailesi durumunda. Bize verilen desteğin arkamızda olduğunu hissediyoruz. Edirne, federasyonumuzun vermiş olduğu, vereceği imkanların en büyüğüne layıktır ve bunu da alacaktır diye konuştu.
     Trakya Birlik Genel Müdürü Tekçe de yıllar sonra Trakya Birlikte bir Türkiye Güreş Federasyonu başkanını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını anlatarak, Güreşe her türlü desteği veriyoruz, istediğimiz tek bir şey vardı, federasyondan teşekkür istiyorduk, onu da bugün aldık. Bunun daha fazlasını göreceğimize inanıyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya, Edirnede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER