Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı

Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Küçükmeral: -Rahvan At Tesis Projesi 2013 yılında tamamlanırsa, Türkiye Şampiyonasını Konyada yapmaya planlıyoruz


KONYA (A.A) - Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral, Rahvan At Tesis Projesi 2013 yılında tamamlanırsa, Türkiye Şampiyonasını Konyada yapmaya planlıyoruz dedi.
     Küçükmeral, rahvan atları konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve basınla tanışma toplantısının ikincisi gerçekleştirdi.
     Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Asbaşkanı olarak Rahvan Biniciliğinin Türkiyede en iyi şartlarda yapılabilmesi için kollarını sıvadıklarını belirten Küçükmeral, şunları kaydetti:
     Meram Belediye Başkanı Serdar kalaycı ve ekibinin hazırladığı Rahvan At tesis projesi 2013 yılında tamamlanırsa, Türkiye şampiyonasını Konya-da yapmaya planlıyoruz. Bu hedefimizde hem tesis sahibi olacağız, hem de ilk kez bir Rahvan at Türkiye şampiyonasını ilimizde yapmış olacağız. Ayrıca Rahvan Atları Binicilik İl Temsilcimizle birlikte panel, seminer ve konferanslar düzenleyerek Rahvan At yetiştiricilerini bilgilendireceğiz.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER