Türkiye Emekliler Derneği Soma Şubesi Başkanı

Türkiye Emekliler Derneği Soma Şubesi Başkanı Arslan: Emeklilerimiz için iyileştirme değil, tam intibak yasasının çıkarılmasını ve dini bayramlarımızda birer maaş ikramiye verilmesini istiyoruz


MANİSA (A.A) - Türkiye Emekliler Derneği Soma Şubesi Başkanı Necati Arslan, emekliler için maaş iyileştirmesi değil, tam intibak yasasının çıkarılmasını ve dini bayramlarda birer maaş ikramiye ödenmesini talep etti.
     Arslan, yaptığı basın açıklamasında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün emekli aylığı almaya başladığı 30 Haziran 1927 tarihinin, dernekleri tarafından her yıl Emekliler Günü, bu günü kapsayan haftanın da Emekliler Haftası olarak kutlandığını belirtti.
     Emeklilerin sorunları ve çözüm için taleplerini dile getiren Arslan, Emeklilerimiz için iyileştirme değil, tam intibak yasasının çıkarılmasını ve dini bayramlarımızda birer maaş ikramiye verilmesini istiyoruz. Çünkü emeklilerimiz bu bayrağın altında hiç yorulmadan gece gündüz çalışarak emekliliklerini hak etmiştir. Şu son günlerimizi evlatlarımızla torunlarımızla huzurlu bir şekilde geçirmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Soner Övümlü
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Türkiye Emekliler Derneği Soma Şubesi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER