Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç:

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç: -Her zaman Türk sporunun ve boksun gelişmesi için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz


ERZURUM (A.A) - Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Her zaman Türk sporunun ve boksun gelişmesi için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz dedi.
     Gözgeç, yaptığı açıklamada, Ekim ayında yapılacak olağan genel kurul için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, federasyon üyelerine yeni dönemde seçilmesi halinde yapacakları projeleri tek tek anlattıklarını söyledi. Seçime, ekip arkadaşlarıyla yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirten Gözgeç, şunları kaydetti:
     Anadolunun dört bir yanını dolaşarak 21 Ekim 2012de yapılacak seçimlere ekip arkadaşlarımızla sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Türkiyede boksu iyi bir noktaya taşıdığımıza inanıyorum. Federasyonumuzun borcu bulunmamakta. Dün olduğu gibi yarın da hizmetlerimize devam edeceğiz. Her zaman Türk sporunun ve boksun gelişmesi için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Bu camia beni ve ekibimi iyi tanıyor. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER