Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi -Uşak Üniversitesi Belediyespor Kulübü Başkanı Yıldırım: -Hedefimiz, bu sezon daha iyi bir bütçeyle daha güçlü bir takım kurmak


UŞAK (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Uşak Üniversitesi Belediyespor Başkanı İsmail Yıldırım, Hedefimiz, bu sezon daha iyi bir bütçeyle daha güçlü bir takım kurmak dedi.
     Yıldırım Uşak Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, zorlu bir sezonu geride bırakarak ligde kalmayı başardıklarını belirtti.
     Kulübün bütçesi doğrultusunda transferler yaptıklarını, oyuncu kalitesinin başarılı olmak için önemli bir etken olduğunu ifade eden Yıldırım, Geçtiğimiz sezon bizim için her anlamda zorlu geçti. Kısıtlı bütçeyle bir takım oluşturduk. Buna rağmen iyi maçlar çıkardığımız zamanlar oldu. Ligde kaldığımız için mutluyuz. Uşakta basketbol heyecanını sürdürmek için ligde kalmamız çok önemliydi dedi.
     2012-2013 sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini, geniş tabanlı bir yönetim anlayışı modeli üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım, kentin bir bütün olarak takımı desteklemesi gerektiğini söyledi. Kulüp yönetiminde olmak isteyen herkese ihtiyaçlarının olduğunun belirten İsmail Yıldırım şunları söyledi:
     İlimizde basketbol kültürünü geliştirmek istiyoruz. Kulüp yönetiminde olmak isteyen herkes gelebilir. Herkesin fikirlerini önemsiyoruz. Kentin önde gelenleri, iş adamları, sivil toplum örgütleri, taraftarlar, öğrenciler herkesle görüşüyoruz. Bu takım hepimizin, bu takım Uşakın. Kentim tümünü kapsayan destek grupları oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz, bu sezon daha iyi bir bütçeyle daha güçlü bir takım kurmak. Umarım bunu başarırız. Çünkü Uşakta basketbol heyecanının sürmesi gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki sezonun yol haritasını çiziyoruz. Yakında transfer çalışmaları ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile başarılı olmak tek hedefimiz.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER