Türkiye Atletizm Federasyonu 3. Olağan Genel

Türkiye Atletizm Federasyonu 3. Olağan Genel Kuruluna doğru -Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Terzi: -Atletimizde yakalanan ivmeyi daha yükseklere çekmek için yeniden adayım -Türkiyede 56 ilde 1 milyon öğrenciyi atletizml


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, 21 Ekimde yapılacak Türkiye Atletimiz Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulunda tekrar aday olacağını açıkladı.
     Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk atletizminin son yıllarda yükseliş içinde olduğunu ve bu yükselişe daha fazla katkı yapmak istediğini kaydetti.
     Başkan adaylığını yarın, Eskişehirde düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacağını ifade eden Terzi, şöyle konuştu:
     Atletimizde yakalanan ivmeyi daha yükseklere çekmek için yeniden adayım. Sistemimizle yakalanan başarıları artıracağız. Atletizmi, okul bahçelerine taşıdık. Türkiyede 56 ilde 1 milyon öğrenciyi atletizmle tanıştırdık. Bu uygulama, atletizmde branşlaşmaya kadar gidecek. Yeni dönemde bu gibi projelere daha fazla ağırlık vereceğiz. 2016da, Brezilyada düzenlenecek olimpiyatlarda başarılarımızı artıracak önemli projelerimiz var.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türkiye Atletizm Federasyonu 3. Olağan Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER