Türkiyedeki terör olayları

Türkiyedeki terör olayları -Türkiye Kamu-Sen Kırşehir Temsilcisi Türk: Öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli, bin yıllık kardeşliğimize gölge düşürmemelidir


KIRŞEHİR (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Bilal Türk, terör olayları konusundaki öfke ve acının, bin yıllık kardeşliğe gölge düşürmemesi gerektiğini söyledi.
     Sendika binasında basın toplantısı düzenleyen Türk, son günlerde artış gösteren terör olaylarını lanetlediklerini belirtti.
     Yıllardır terörle mücadelede yanlış yol ve yöntem izlendiğini haykırdıklarını savunan Türk, terörle mücadelenin uzun soluklu, kararlı ve etkili bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini belirterek, herkesin bu süreçte sağduyulu olmasının önemine işaret etti.
     Türk, Gün, yaşadığımız acı ve öfke ile sağduyumuzu kaybetme değil, birlik, beraberlik ve soğukkanlılıkla terörün kökünü kazıyacak adımlar atma günüdür. Öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli, bin yıllık kardeşliğimize gölge düşürmemelidir. Terörle mücadele politikası yeniden gözden geçirilmelidir dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Türkiyedeki terör olayları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER