Türkiyedeki terör olayları

Türkiyedeki terör olayları -Kamu-Sen İl Temsilcisi Dilber: Haince saldırılar karşısında milletçe, bireysel ve kurumsal olarak göstereceğimiz tepki son derece önemlidir


TRABZON (A.A) - Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Coşkun Dilber, haince saldırılar karşısında milletçe, bireysel ve kurumsal olarak gösterilecek tepkinin son derece önemli olduğunu söyledi.
     Dilber, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, son günlerde terör eylemlerinin arttığını belirterek, İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır. Çünkü biz, dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Öncelikle terörü, teröristi, destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz dedi.
     Haince saldırılar karşısında milletçe, bireysel ve kurumsal olarak gösterilecek tepkinin son derece önemli olduğuna dikkati çeken Dilber, Ülkemizde son yıllarda en büyük terör eyleminin yapıldığı, onlarca insanımızın katledildiği gün basın ve yayın organlarının hiçbir şey olmamış gibi yarışma, eğlence ve magazin programlarını sürdürmesi ve adeta terörü kabullenmiş bir görüntü çizmesi kabul edilemez diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Türkiyedeki terör olayları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER