Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Kocabaş:

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Kocabaş: -Kurumsal müşterilerimize 345 milyonun üzerinde kazanç sağladık


ŞANLIURFA (A.A) - Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, kurumsal müşterilerine 345 milyonun üzerinde kazanç sağladıklarını söyledi.
     Kocabaş, Turkcellin şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği, Akıllı Şirket turu kapsamında geldiği Şanlıurfadaki bir otelde, müşterilerine sundukları hizmetleri anlattı.
     Turları yaklaşık 2 yıldır düzenlediklerini belirten Kocabaş, bu kapsamda 5 binin üzerinde kurumsal müşterileriyle birebir görüşme fırsatı bulduklarını söyledi.
     Kocabaş, Turkcellin sunduğu ürün ve fırsatları müşterileriyle paylaşmaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Kurumsal müşterilerimize 345 milyonun üzerinde kazanç sağladık. İletişim ve teknoloji şirketi olarak diyoruz ki; maliyetlerinizi etkin yönetmek ve müşterilerinize hızlı ulaşmanızı istiyoruz. Gelirinizi artırmak ve aynı zamanda güvenli ve risksiz şekilde işinizi yönetmek adına Turkcellin getirdiği ürün ve fırsatlardan birlikte faydalanalım diyoruz.
     Kocabaş, turlar kapsamında, teknolojik çözümleri iş süreçlerine entegre etmek isteyen şirketlere uzman proje ve müşteri yöneticileriyle ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceklerini sözlerine ekledi.
     Etkinliğe, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
    
     Muhabir: Halil Fidan - Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Kocabaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER