Türk Telekom İl Müdürü Çete:

Türk Telekom İl Müdürü Çete: Müşterilerimizin yaşamına değer katmayı hedefliyoruz


BİTLİS (A.A) - Türk Telekom İl Müdürü Abdullah Çete, ürün ve hizmetleriyle olduğu kadar, avantajlı kampanyalarıyla da müşterilerinin yaşamına değer katmayı hedeflediklerini bildirdi.
     Çete, yaptığı yazılı açıklamada, büyük ilgi gören 7den 7ye Bedava Kampanyasını müşterilerinin talepleri doğrultusunda sürekli hale getirdiklerini söyledi.
     Çete, şunları ifade etti:
     Özel günlerde gerçekleştirdiğimiz bedava kampanyalarla, müşterilerimizin en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyasıya konuşabilmesini sağlıyoruz. Şimdi de 444 ile başlayan özel servis numaralarını akşam yediden sabah yediye ücretsiz hale getirdik. 444 ile başlayan özel servis numaraları ev telefonlarından akşam yedi sabah yedi saatleri arasında bedava aranabilecek. Öte yandan bireysel müşteriler için geçerli olacak bir kampanyamız var. 22 Mayıs 2012 tarihinden itibaren, ilköğretim, lise, dershane ve üniversiteleri kapsayan okul konum grubundaki ankesörlerde, telefon kartlarıyla yapılacak görüşmelerin ilk 5 dakikası ücretsiz olacak. Kampanya bir yıl geçerli olacak ve 22 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek.
     Çete, bu kampanyayla öğrenci, veliler başta olmak üzere, tüm müşterilerin telekomünikasyon hizmetinden daha fazla yararlanmasını sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.
     (ŞT-BRN-BHT)
<< Önceki Haber Türk Telekom İl Müdürü Çete: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER