Türk Telekom İl Müdürlüğünden eğitime destek

Türk Telekom İl Müdürlüğünden eğitime destek


VAN (A.A) - Türk Telekom İl Müdürülüğü, eğitime desteğini sürdürüyor.
     Türkiyeye Değer projesini hayata geçiren Türk Telekom, Türkiyenin dört bir yanında yaptırdığı Türk Telekom Okullarında eğitim gören başarılı öğrencilere burs olanağı sunuyor.
     Bu çerçevede Türk Telekom İl Müdürlüğü, Van Türk Telekom Fen Lisesinde eğitimini sürdüren başarılı 3 öğrenciye burs desteğinde bulundu.
     Türk Telekom İl Müdürü Abdülselam Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, müdürlük olarak, projede rol almaktan mutluluk duyduklarını bildirildi.
     Van Türk Telekom Fen Lisesinde başarılı öğrencilere sunulan burs olanağıyla, öğrencilerin geleceğine yatırım yaptıklarını bildiren Kılıç, açıklamasında şunları belirtti:
     Türk Telekom, sosyal sorumluluk kapsamında geleceğe yatırım yapma anlayışıyla hayata geçiriği Türkiye Değer projesiyle, Türk Telekom Okullarını inşa ettiriyor, başarılı öğrencilere de burs desteği sunuyor. 2011-2012 eğitim öğretim yılında başlatılan burs uygulamasıyla, Türk Telekom Okullarında eğitim gören başarılı öğrencilere burs veriliyor. Telekom, bu desteğini 2012-2013 eğitim öğretim yılında da sürdürdü. Bu kapsamda Van Türk Telekom Fen Lisesinde okuyan 3 başarılı öğrenciye, burs yardımında bulunduk. Ayrıca okula forma, eşofman, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor malzemesi yardımında da bulunduk.
     Türk Telekomun, Türkiyenin 81 ilinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında 49 okuldaki 147 öğrenciye eğitim bursu verildiğini açıklayan Kılıç, sunulan burslardan, Türk Telekom Okullarında okuyan ve gelir seviyesi asgari düzeyde olan başarılı öğrencilerin faydalanabildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Necat Hasar / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Türk Telekom İl Müdürlüğünden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER