Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü -Artvin Valisi Kalkan: "Emniyet Teşkilatı yaptığı başarılı çalışmalarla sadece ülkemizde değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirmektedir"


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Emniyet Teşkilatının yaptığı başarılı çalışmalarla sadece ülkede değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirdiğini bildirdi.
     Kalkan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emniyet mensuplarının toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlendiğini belirtti.
     Görevini fedakarca, vatan ve millet sevdasıyla sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatının gücünü halkın güven ve desteğinden aldığını ifade eden Kalkan, şunları kaydetti:
     "Emniyet Teşkilatımızın son yıllarda elde ettiği başarıların temelinde, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güvenin daha da güçlenmesi yatmaktadır. İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletimizin önemli kurumu olmanın bilinci içinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan emniyet camiasının 10 Nisan Polis Bayramını kutluyorum. Artvinimizin huzur şehri olması amacıyla büyük bir sorumluluk ve fedakarlık içinde görevlerini ifa eden Artvin Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlıklı, başarılı ve huzurlu ömürler diliyorum."
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER