Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
     Yılmaz, mesajında, Türk Polis Teşkilatı, kişisel çıkarları korumak ya da yalnızca bir gruba hizmet vermek amacıyla değil, bütün bireylere ve topluma eşit hizmet vermek için kurulmuş bir teşkilat olduğunu belirtti.
     Yılmaz, emniyet hizmetinin önleyici ve koruyucu nitelikte olduğunu anımsatarak, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türk Polis Teşkilatı, milletimizin varlığının sürdürülmesi, yasa egemenliğinin ve halkın güvenliğinin sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, korunması, suç işlemeye yönelik girişimlerin önlenmesi, ilgili yasa ve yönetmeliklerin kendisine verdiği diğer görevleri büyük bir gayretle yerine getirmektedir. Bireylerin güvenliğini sağlayan, toplum düzenini koruyan polislerimiz gece gündüz demeden çalışarak üstün bir fedakarlık göstermektedirler. Bu zor görevleri yaşamları pahasına yerine getiren polislerimizin hayatımızda ve toplumumuzda önemi oldukça büyüktür. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, hayatını kaybeden şehit polislerimizi rahmetle anıyor, Türk Polis Teşkilatına görevlerinde başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER