Türk Eğitim

Türk Eğitim-Sen Kumluca temsilciliğinde görev değişimi -Türk Eğitim-Sen Kumluca temsilciliğine Selahattin Değirmenci getirildi


ANTALYA (A.A) - Türk Eğitim-Sen Kumluca temsilciliğine Selahattin Değirmenci getirildi.
     Türk Eğitim-Sen Kumluca temsilciliğinin olağanüstü kongresi, öğretmenevi lokalinde gerçekleştirildi. Kongre öncesi konuşan Türk Eğitim-Sen Kumluca temsilcisi Soner Abaydın, yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğu ilçe temsilciliği görevini bırakacağını söyledi.
     Abaydın, hizmet bayrağı daha yukarılara taşıyacak, üyelerin özlük haklarının korunmasına ve iyileştirilmesine katkı sağlayacak, Türk Eğitim-Senin misyonuna sahip çıkacak yeni bir yönetimi seçmek amacıyla kongre gerçekleştirdiklerini ifade ederek, 3 yıllık süreçte çeşitli etkinlik ve faaliyetleri gerçekleştirdik. Doğru bildiğimiz yoldan hiç sapmadık. Bu etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan yönetim kadromuza üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmanın ardından Abaydının aday olmadığı ve tek listeyle gidilen seçimde, Türk Eğitim-Sen Kumluca temsilciliğine Selahattin Değirmenci seçildi. Değirmenci, seçimden sonra yaptığı konuşmada, bundan sonraki süreçte sendikanın ilçede amaçları doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER