Türk Büro

Türk Büro-Sen çalışanlarının iş bırakma eylemi


BİTLİS (A.A) - Ahlatta, Türk Büro-Sene bağlı memurlar, genel merkezin aldığı kararla bir günlük iş bırakma eylemi yaptı.
     İlçenin Mazlum Yegül Caddesinde bir araya gelen memurlar adına basın açıklamasını okuyan Türk Büro-Sen Bitlis Temsilcisi Adnan Nacaroğlu, bugün ülkenin her yerinde, kamu çalışanlarının meydanlara indiğini söyledi.
     Bugün Türk Büro-Sene bağlı tüm memurların, ülke genelinde bir günlük iş bırakma eylemini gerçekleştirdiğini Nacaroğlu, şöyle konuştu:
     Bugün üretimden gelen gücümüzü kullandık ve buradayız. Ülke genelinde bir günlük iş bırakma grevini gerçekleştiriyoruz. Bu bir uyarıdır. Taleplerimizin karşılanmaması halinde, bugünkü eylem, grevin ayak sesi olacak. Bunu siyasi iradeye hatırlatmak istiyoruz. Türk Büro-Sen olarak, bugüne kadar kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek, kamu çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarında iyileştirme yapılmasını sağlamak için mücadelemizi sürdürdük. Siyasi iradeye teslim olanlar ise, rahat koltuklarında oturmaya devam ediyor.
     Yapılan açıklamanın ardından, memurlar olaysız şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Selcan Bayar / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER