Turgutluda halk eğitim kursu sergisi açıldı

Turgutluda halk eğitim kursu sergisi açıldı


MANİSA (A.A) - Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Aşağı Bozkır, Yayla ve Osmancık köyleri ile Derbent beldesinde açtığı kurslarda, katılımcıların yaptıkları el emeği ürünlerden oluşan yıl sonu sergisi törenle açıldı.
     Turgutlu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen serginin açılışı ve katılımcılara sertifika dağıtım törenine, AK Parti Manisa milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Binbaşı Cemil Şener, Belediye Başkanı Serhat Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özgen ile il genel meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
     AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, törende yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezlerinin herkes için eğitim anlayışıyla çalıştığını ve ortaya güzel sonuçlar çıktığını söyledi.
     Manisanın bu yıl içerisinde büyükşehir statüsü kazanacağını ifade eden Yurttaş, Bütün köylerimiz de bu şehrin mahalleleri olacak. Köylerimizde hizmetler artacak. Manisanın en büyük kamu yatırımı Turgutluya yapıldı. 300 yataklı devlet hastanesini önümüzdeki aylarda Başbakanımız, Başbakan Yardımcımız ve Sağlık Bakanımızın katılımları ile açacağız. Manisayı marka şehir yapacağız dedi.
     (ERK-SER-UFK)
<< Önceki Haber Turgutluda halk eğitim kursu sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER