Tunuc Caddesindeki kaldırımlar

Tunuc Caddesindeki kaldırımlar -Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık: -Melih Gökçeke 15 gün süre veriyorum. Tunus Caddesindeki kaldırımları 15 gün içinde yaparsa yapar, yoksa ben onaracağım


ANKARA (A.A) - Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Melih Gökçeke 15 gün süre veriyorum. Tunus Caddesindeki kaldırımları 15 gün içinde yaparsa yapar, yoksa ben onaracağım dedi.
     Çankaya Belediyesinin Mithatpaşa Caddesindeki ek binasında basın açıklaması yapan Tanık, Akpınar Mahallesindeki heyelana ilişkin olarak asli sorumluluğun Büyükşehir Belediyesinde olduğunu öne sürdü.
     Doğrudan Büyükşehir Belediyesine verilen görevler dışındakileri Meclis kararıyla ilçe belediyelerine devredebilir diyen Tanık, şunları kaydetti:
     Sayın Gökçek, 2005de aldırdığı kararla doğrudan kendi yetkisi altındaki işleri, altyapı ve afet önlemleri konusunda var olan sorumlulukları bir kenara bırakıp İlçe belediyeleri sorumludur. Yapamazlarsa mülklerine el koyarım anlayışında hareket ediyor. Böyle bir yaklaşımın ne nezaketle alakası vardır ne de hukukla. Böyle bir ruh hali ancak derebeylerde görülür.
     Tanık, çıkmaz sokak olduğunu öne sürdüğü Tunus Caddesindeki onarılması gereken kaldırımlar konusunda Ankara Büyükşehir Belediyesini göreve çağırdı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçeke caddedeki onarım çalışması için 15 gün süre tanıdığını belirten Tanık, Yoksa Çankaya Belediyesi olarak ben onaracağım. Yapmazlarsa, biz sözümüzün arkasındayız diye konuştu.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Tunuc Caddesindeki kaldırımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER