Tunceli Belediye Başkanı Şahine AA Almanağı

Tunceli Belediye Başkanı Şahine AA Almanağı hediye edildi -Şahin: Anadolu Ajansı Almanağı, titizlikle yürütülmüş çok değerli bir çalışmanın ürünüdür


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahine Anadolu Ajansı (AA) Almanağı hediye edildi.
     Şahini makamında ziyaret eden AA Tunceli muhabiri Haydar Toprakçı, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını Şahine takdim etti.
     Almanağın yanı sıra AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün mektubunu da sunan Toprakçı, Şahine almanakta yer alan fotoğraflar ve içerik hakkında bilgi verdi. Toprakçı, Şahine AAnın çalışmalarını ve 100. Yıl Vizyonu çerçevesindeki hedeflerini anlattı.
     Şahin ise almanağın her yönüyle çok kaliteli olduğunun bir bakışta anlaşıldığını ifade ederek, Anadolu Ajansının 2012 almanağı, titizlikle yürütülmüş çok değerli bir çalışmanın ürünüdür. Zaman hızla akıp gidiyor ve insanlar farkında olmadan yaşanılan olayları çok hızlı unutuyor. Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan bu almanak tam da bu noktada devreye girerek, tarihe not düşülen önemli olayları tekrar hatırlamamızı sağlayacak diye konuştu.
     Edibe Şahin, Toprakçıyı belediyenin hazırladığı 2013 yılı takvimini hediye etti.
    
     Muhabir: Tunceli
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tunceli Belediye Başkanı Şahine AA Almanağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER