TÜMSİAD Şube Başkanı Burucudan, AA Erzurum

TÜMSİAD Şube Başkanı Burucudan, AA Erzurum Bölge Müdürlüğüne ziyaret


ERZURUM (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kayayı ziyaret etti.
     Burucu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kayayı ziyaret ederek, ajansın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Burucu, ziyarette yaptığı konuşmada, sanayi ve ticaretin gelişmesi için sivil toplum örgütlerinin desteğinin önemli olduğunu belirterek, bölgede ihtiyaç duyulan ortaklık kültürünün gelişmesine önem verdiklerini ifade etti.
     Herkesin aynı ruhla çalışması gerektiğini belirten Burucu, büyük şirketlerin dahi birleşerek hareket ettiği bir çağda bireysel hareket yerine kolektif düşünceyle çalışmanın başarı için gerekli olduğunu vurguladı.
     Burucu, Anadolu Ajansının çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, ajansın özellikle son yıllarda önemli çalışmalara imza attığını vurguladı.
     AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya da TÜMSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarının bölgede önemli bir görev üstlendiğini belirterek, bölge insanına katkısı olan her çalışmayı duyurmaya gayret ettiklerini ifade etti.
     Anadolu Ajansının yeni yapılanma süreci hakkında bilgi veren Kaya, Türkiyeyi dünyaya yansıtan, artık ülke dışında da var olan Anadolu Ajansı var. Aynı zamanda kendi coğrafyamıza karşı da sorumluluklarımız var. Bu doğrultuda, bölgemiz için atılan her olumlu adımı destekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber TÜMSİAD Şube Başkanı Burucudan, AA Erzurum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER